Lasni sistem Lasni sistem, nova stran BVZ
 
 
 
FI POTENCIAL d.o.o.
Center za reševanje izpadanja las
Komenskega 1
4000 Kranj
031 444 868
04 5329 664
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si hr de en
LASNI SISTEM® IN IZPADANJE LAS>>

<b>Nasmeh pove vse</b>

Nasmeh pove vse


Lasni sistem® je najsodobnejša alternativa presajanju las, ki v Slovenijo prihaja iz ZDA in spreminja življenje osebam, ki trpijo zaradi izpadanja las - izgube las. Ni niti kirurški poseg niti lasulja. Gre za prozorno mikromrežico, ki je izdelana v Švici po meri posameznika s pomočjo predhodno odvzetega mavčnega kalupa. Nanjo so lasje ročno pritrjeni. Eden po eden, s posebnimi, s patentom zaščitenimi vozliči, s čimer se doseže enkratni učinek naravne gostote las. Bolj jih češeš, bolj se vozel zateza, kar pomeni znatno manjšo izgubo las, kot so jih sposobne doseči najboljše lasulje. To seveda pomeni tudi za dvakrat do osemkrat daljšo dobo trajanja od najboljših lasulj, saj lahko uporabljate Lasni sistem® ob pravilni negi kar do štiri leta ali celo več (odvisno od pogostosti in načina nošenja ter pravilne nege).

<b>Patentirana mikromrežica in mavčni kalup z vzorcem las</b> <b>Patentirana mikromrežica in mavčni kalup z vzorcem las</b>

Patentirana mikromrežica in mavčni kalup z vzorcem las


<b>Izjemno močen lepilni trak in neviden rob Lasnega sistema®</b> <b>Izjemno močen lepilni trak in neviden rob Lasnega sistema®</b>

Izjemno močen lepilni trak in neviden rob Lasnega sistema®


<br><b>Mlad poslovnež z visokim čelom, ki ga je znižal s pomočjo Lasnega sistema®.</b> <br><b>Mlad poslovnež z visokim čelom, ki ga je znižal s pomočjo Lasnega sistema®.</b>

Mlad poslovnež z visokim čelom, ki ga je znižal s pomočjo Lasnega sistema®.


Tudi sama pritrditev je revolucionarna, saj so posebej za Lasne sisteme® razvili izjemno močne prozorne lepilne trakove, ki se ne odlepijo niti pod vodo in so medicinsko testirani, kar je nadvse pomembno, da ne dražijo kože! Lasni sistem® je neverjetno lahek in nudi le minimalen odpor vodi - prav tako kot lastni lasje.

Lasni sistemi® so danes dosegli tako stopnjo perfekcije, da dejansko uživajo status neboleče alternative presajanju las. Oseba si lahko sama izbere barvo, dolžino, kvaliteto in obliko las, lahko pa uporabi tudi kakšno fotografijo za lažje definiranje zaželene pričeske.

Edinstvena lastnost Lasnega sistema®, da omogoča dihanje kože, je med drugim pritegnila tudi pozornost dermatologov in plastičnih kirurgov. Pri še tako kvalitetnih lasuljah iz naravnih las se koža znoji, kar velikokrat privede do srbenja ali izpuščajev na lasišču. Pri presaditvah las pogosto nastopi vnetje presadkov ali prevelika občutljivost lasišča na toploto ali različne materiale. Lasni sistem® pa s svojo mrežno strukturo pomeni povrnjen optimalen videz - s polno glavo las in brez tveganega poseganja v telo ali neudobnega občutka, da nosite nestabilno kučmo na glavi. V Sloveniji ljudje, ki trpijo zaradi izpadanja las in/ali so izgubili lase, največkrat izvedo za Lasne sisteme® prav od strokovnjakov v Kliničnem centru, Oddelku za plastično kirurgijo, na dermatoloških oddelkih, Onkološkem inštitutu, v nekaterih lekarnah in bolnicah na Gorenjskem.

Tisti, ki se še spomnite Seana Conneryja v filmu Zadnji dnevi raja, se boste spomnili tudi njegove do ramen segajoče grive, ki je bila v resnici Lasni sistem®. Kot se vidi v filmu, se ga lahko češe naravnost nazaj, česar ne omogoča nobena lasulja ali lasni vložek, saj bi se tudi pri še tako dobri silikonski ali monofilamentni podlagi videli sprednji robovi. Pri Lasnem sistemu® pa zaradi ultra tanke in lahke mrežice sploh ni vidnih robov, je kot druga koža, ki se na glavo pritrdi s prozornimi, vodoodpornimi dvostransko lepljivimi trakovi. Tako se Lasni sistem® ne odlepi niti pod vodo, ko se človek potaplja. Fiksiran je stabilno, tako da človek spet lahko uživa v razigranosti ob plesu salse ali akrobatskega rokenrola.

Lasni sistemi® se neverjetno dobro obnesejo tudi pri tipično moški izgubi las spredaj in na vrhu glave - pri omejenem tipu izpadanja las.

Poslovneži in dinamični ljudje izredno cenijo prihranek časa in udobnost, ki jo zagotavlja možno nepretrgano nošenje Lasnega sistema®: tudi 3-4 tedne. Ko ga enkrat pritrdite, se lahko z njim prhate, spite in v bistvu pozabite, da ga imate na glavi. Tanka mikromrežica pa vas ne ovira, da si ne bi mogli iti s prsti skozi lase kot skozi svoje.

Kaj pravite na frizuro Bena Afflecka ali Johna Travolte? Tudi to je namreč Lasni sistem®. Nikoli ne bi ugotovili, kajne ?


Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com