Lasni sistem Lasni sistem, nova stran BVZ
 
 
 
FI POTENCIAL d.o.o.
Center za reševanje izpadanja las
Komenskega 1
4000 Kranj
031 444 868
04 5329 664
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si hr de en
iTECH SPREJ - za svež videz in sijoče lase

ZGLADI GUBE, NAPNE KOŽO in VRNE SIJAJ LASEM!Filter, ki spremeni običajno vodo v »energetsko vodo.« Ne dovolite, da Vam škodljivi vplivi temperaturnih sprememb in dodatna izpostavljenost smogu uničijo Vašo kožo in lase.


Kje in kako se uporablja?
Z vodo posprejajte kožo in lase. Posprejajte po koži in opazujte skoraj takojšnje povečanje mehkobe kože! Posprejajte lase in opazujte znatno izboljšanje v teksturi las! Še posebej se priporoča za nego barvanih las – za vzdrževanje zdravja las in večje obstojnosti barve.


FUNKCIJE ENERGETSKEGA FILTRA
• Spremeni običajno vodo v energetsko vodo, ki ima pH med 3.5 in 5.0, kar je idealna kislost za kožo in lase
• Sprejanje las izredno hitro regenerira suhe lase, doda lesk, popravi poškodovane lase in vzdržuje barvo las, da ne bledijo na soncu tako hitro
• Sprejanje kožo zmehča, napne, osveži in očisti
• Nežni vonj granul zagotavlja prijetno poživljajočo aromo
• Granule s C vitaminom prinašajo koži vitamine


Kako iTech deluje?
Ko običajna voda prehaja skozi poseben filter, se odstranijo snovi, ki povzročajo trdoto vode ter se nadomestijo z vodikovimi ioni, ki naredijo vodo mehko.
Droben pršec se vpije v kožo, jo vlaži in obenem vitaminizira od znotraj navzven. Na laseh zapre nazobčan vrhnji sloj las, da je zopet gladek in zato zopet odbija svetlobo ( lasje se svetijo ).


Kakšen je rezultat?
Rezultat je uravnotežen pH vode, ki ne vsebuje več klora (dodanega vodi iz vodovoda), težkih kovin in ostalih škodljivih elementov.

Kaj je pH vode?
Ph (angleško »potential of hydrogen), oziroma stopnja vsebnosti vodika je merilo za kislost ali alkalnost raztopin. Nižji je pH, bolj kisla je raztopina. Kisle raztopine imajo svoje prednosti, kar se tiče las in kože. Lasem zgladijo nazobčano povrhnjico las! Ko je las že utrujen ali uničen, se odpre kot storž in površina ni več gladka, kar pozroči izgubo sijaja – svetloba se lepše odbije od gladkih površin. Kompaktna povrhnjica torej pomeni sijoče lase! Tudi nega las z ostalimi produkti je pri laseh z zaprto povrhnjico enostavnejša, saj se pri tem šamponi in podobno lažje izpirajo in čistijo z las.

Kisle snovi tudi preprečujejo poškodbe povrhnjice in s tem vozlanje las. Lasem dodajo pozitiven električni naboj, kar ojača vodikove vezi, s čimer prispeva k elastičnosti in polni gibljivosti las.

Kisle snovi na koži povečajo njeno sposobnost za sprejemanje hranilnih snovi iz negovalnih produktov, še posebej iz vlažilnih krem.


Učinkovitost so dokazali znanstveni testi.
Varnost in korektno izvedbo sistema filtriranja vode v iTech produktu je testiral KOTRIC (Korea Testing and Research Institute for Chemical Industry), s pomočjo testov za iritiranje oči, kože in kožne občutljivosti.Katere so plasti v filtru?
Od spodaj navzgor:
- s srebrom prevlečeno aktivno oglje (odstrani klor in nečistoče v vodi)
- aroma in C vitamin (funkcija: aromoterapija, čiščenje in učvrstitev kože)
- plast za izmenjavo ionov (Izmenja koncentrirani kalcij in magnezij v vodi z vodikovimi ioni, kar spremeni vodo iz vodovoda v energetsko vodo)
- hranilne snovi za kožo in lase (naredijo lase in kožo sijoče, mehke in svilnate)


V kakšni velikosti se lahko naroči?
Največja je namenjena za profesionalno rabo, 380ml (v salonih, fitnes studijih…), embalaža za osebno rabo drži 105 ml, priročna embalaža za stalno uporabo (tudi za v torbico) pa 13 ml.

Kolikšna je cena?
Profesionalna plastenka ( 380 mL ) je namenjena za uporabo v frizerskih, lepotnih, masažnih salonih ter fitnes studijih ima ceno 200 EUR.
Osebna verzija z 105 mL je najbolj priljubljena med prebivalci Los Angelesa in preostale Kalifornije in ima ceno 100 EUR, najmanjša priročna verzija s 13 mL ki jo imate lahko stalno s seboj ( primerna je tudi za v žensko torbico ) pa ima ceno 70 EUR.V vodilnih ameriških beauty revijah so bile objavljene številne pozitivne ocenePonavadi predlagamo, da imate doma osebno velikost, za krajši potep ali pa večerni zmenek pa vzemite s seboj priročno izdajo. Ne bo Vam žal.


Kakšen je rok dobave ?
Izdelki so običajno na zalogi in se Vam lahko pošljejo že naslednji delovni dan po prejemu naročila. Pošta Slovenije Vam izdelek običajno dostavi v roku enega dneva v Sloveniji. Stroški poštnine in pošiljanja niso všteti v ceni izdelka in znašajo 10 EUR za profesionalno in osebno verzijo ter 5 EUR za priročno.

Zakaj si ne bi pozimi zaščitili svojo kožo in lase z iTECH Energetskim sprejem? Ko se boste posprejali boste občutili blagodejen občutek prijetno dišeče svežine, napetost kože bo splahnela in opazili boste mlajši izgled in povečan sijaj Vaših las.Zdravi in sijoči lasje s pomočjo iTech e-energy filtraNe verjamete? Posprejate se po hrbtni strani roke in čez približno 2 minuti prosite nekoga da Vam pove, katero roko ste posprejali! Garantiramo Vam, da bo vsak opazil razliko.

Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com