Lasni sistem Lasni sistem, nova stran BVZ
 
 
 
FI POTENCIAL d.o.o.
Center za reševanje izpadanja las
Komenskega 1
4000 Kranj
031 444 868
04 5329 664
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si hr de en
BREZHIBNE OBRVI V 1 MINUTI-POUDARITE SVOJE OBRVI - EYEPOWER

Nova moč za Vaše obrvi - kolekcija EYEPOWER by Christian !

Eyepower "Christian" je izjemen proizvod! Je vodoodbojen, obstojen - vse dokler ga ne odstranite s kosmom vate ali čistilnim mlekom.

Odličen poudarek vašim obrvem - ne glede na obliko ali debelino!

Perfektno oblikovane obrvi delujejo kot takojšnji lifting, saj lepo oblikovane obrvi pomenijo razliko med dobrim in izvrstnim videzom. Pogled se odpre, lice pa izgubi svoj utrujeni izgled.

Slika pred in po nanosu - kliknite na sliko za povečavo


Izdelek je hit v Hollywood-u saj ga uporabljajo številne slavne osebnosti, ki si želijo z elegantnim lokom poudariti svoje oči.

Kaj lepše poudari lepe oči in obliko obraza kot lepo oblikovane obrvi !

Izdelek Eyepower je pol-obstojen permanentni make up za oči, ki garantirano poudarja Vaš obraz in Vaše oči - več kot 24 ur -ne glede na sonce, dež, vodo, plavanje, potenje ..


Prikaz kompleta - senčilo, čopič in 3 šablone za oblikovanje - kliknite na sliko za povečavo


Na spodnji povezavi lahko vidite prikaz enostavnosti perfektnega formiranja obrvi.Kot ste videli na video posnetku je nanos nadvse enostaven. Iz kompleta vzamete poljuben vzorec obrvi, ki si jih ga želite nanesti, položite folijo s šablono na očesni lok in z drugo roko povlečete s priloženim čopičem preko šablone. 1,2,3 in perfektne obrvi so tu !

Izbirate lahko med osmimi ( 8 ) barvami, ki jih lahko izberete glede na vaš tip kože.

S klikom na spodnjo povezavo dobite pregled vseh barv tudi na spletni strani podjetja Ellen Wille.

http://www.ellen-wille.de/en/collections/accessories/eyepower-eyebrow-make-up


Barvna skala s priporočili - kliknite na sliko za povečavo


Podjetje Ellen Wille GmbH. Vam priporoča izbor barve glede na Vaš ton polti.

ČRNA - BLACK - barva najbolje pristoji osebam s temnorjavimi ali črnimi lasmi. Primerno za osebe mediteranskega tipa ali pa osebam, ki imajo izrazitejše obrvi.

TEMNOSIVA - CHARCOAL - barva je najbolj primerna za osebe z zelo svetlimi, belimi ali sivimi lasmi - kakor tudi za osebe z blond lasmi in plavimi očmi.

RDEČKASTO RJAVA - IRID BROWN - primerna za osebe s temno rjavimi ali črnimi lasmi. Primerno tudi za osebe s hladnejšim, sivkastimi odtenki kože.

TEMNO RJAVA - DARK BROWN - idelana barva za osebe z srednje rjavimi, temno rjavimi ali lasmi kostanjeve barve. Primerno za osebe toplejših barvnih tonov.

BRONASTA - BRONZE - nadvse primerna za osebe z rdečimi, bronastimi, kostenjevimi ali pa bakrenimi odtenki las. Primerno tudi za osebe, ki imajo rdečkaste odtenke las.

RJAVA - BROWN - odlična rešitev za srednje rjave, temno blond ali pa medeno blond odtenki las. Primerno za osebe toplješe barve polti.

TAN - TAN - mešanica oranžne in rjave barve. Primerna za osebe s svetlo blond, srednje blond ali medeno rjavimi lasmi. Primerno tudi za osebe, ki si želijo mehkejši, nežnejši - vendar še vedno viden poudarek svojih obrvi.

SVETLO RJAVA - TAUPE - odlična rešitev za osebe z platinastimi, svetlo blond ali pa skoraj belimi lasmi. Primerno senčenje za psebe ki imajo finejšo, svetlejšo polt z manjšo stopnjo pigmenta, ki si želijo nežen poudarek svojih obrvi.


Prikaz kompleta - senčilo, čopič in 3 šablone za oblikovanje - kliknite na sliko za povečavo


Cena in način dostave

Komplet, kot ga vidite na zgornji sliki je običajno na zalogi. Cena z vključeno dostavo Pošte Slovenije je 40 EUR.


Dobili smo tudi ekonomično verzijo izdelka ki ima nižjo ceno - samo 32 EUR s PTT stroški vred. Edina razlika je v obliki embalaže - kvaliteta pa ostaja ista.

V kolikor izdelka ni na zalogi ga preskrbimo v roku do 8 delovnih dni po naročilu.

Izdelek lahko plačate, tako kot ostale izdelke, ob prejemu blaga.

Pravno obvestilo

Slikovni materijal je last podjetja Ellen Wille The Hair Company GmbH. Podjetje Fi Potencial d.o.o. je profesionalni pogodbeni partner podjetja na področju Slovenije.

Spletna stran podjetja je :

http://www.ellen-wille.de/en/home

Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com