Lasni sistem Lasni sistem, nova stran BVZ
 
 
 
FI POTENCIAL d.o.o.
Center za reševanje izpadanja las
Komenskega 1
4000 Kranj
031 444 868
04 5329 664
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si hr de en
IZPADANJE LAS - NIČ VEČ PLEŠE - NANOGEN® SISTEMSKA NEGA>>

Podjetje Nanogen® je razvilo 4 stopenjski program za učinkovito odpravljanja problema izpadanja las in tankih las.


4 stopenjski tretman je zaradi učinkovitega delovanja potrjen s strani Alopecia Society


Nanogen®-ov 4 stopenjski protokol najbolj učinkovito odpravlja te probleme, saj so raziskovalci odkrili da samo kombiniran pristop lahko zaustavi izpadanje las, odebeli obstoječe lase, pripomore k rasti novih las in ponovno omogoči pravilno ravnovesje zdravih las.


V kolikor želite se lahko odločite samo za 1 komponento izmed vseh ponujenih - vendar lahko samo kombiniran pristop ponudi učinkovito rešitev.

1 korak - Čiščenje las in priprava lasišča na sprejem hranljivih snoviHAIR PREPARE™ Deep Cleansing Shampoo - 240 mL
Šampon brez škodljivih snovi z rastnim faktorjem

Brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.
Blag, vendar učinkovit šampon za vsakdanjo uporabo, ki učinkovito očisti lasišče. Sestavine ne vsebujejo nobenih škodljivih kemikalij, parabenov, glikola, formaldehida .. Šampon učinkovito odstrani mrtve celice, oljne nečistoče, zaščiti lase pred prhljajem, osveži lasišče in odstrani vse prepreke, ki bi preprečevale dostop aktivnih substanc.

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 18 EUR2 korak - obnova lasišča in odebelitev las
DAILY VOLUME™ - Active Thickening Conditioner 240 mL

Aktivni balzam za uspešno regeneracijo in zgostitev Vaših las z rastnim faktorjem, brez parabenov, sintetičnih parfumov in brez umetnih barvil in konzervansov.


Balzam za vsakodnevno uporabo, ki učinkovito odpravlja problem poškodovnih las. Spodbuja rast močnejših las, jim vrača volumen in lasje zopet postanejo vitalni in sijoči.

Izdelek vsebuje sestavino ( v fazi registracije patenta ) ki poveča elektrostatičnost lasu in s tem omogoči boljše pogoje za rešitev las.
Balzam se ne lepi na lase ali pa jih dodatno obremenjuje, temveč aktivno dovaja hranljive snovi, jih navlaži in s tem poskrbi za debelitev las.

Cena z vključeno dostavo: 24,50 EURFollicle Defence™ - Active Treatment Mask - 100 mL

Aktiven losjon za vzpostavitev naravnega stanja las in lasišča z rastnim faktorjem brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.Follicle Defence™ vsebuje aktivno sestavino Nanogen sh-VEGF Complex™, faktorje rastnega hormona, ki vzpodbuja rast močnejših las in jim vrača polnost.Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin v intenzivnem losjonu ščiti lasišče, zaščiti lase pred poškodbami, preprečuje izpadanja in vzpodbuja rast novih las.

Losjon se uporablja 1 x tedensko.

Cena z vključeno dostavo: 34,50 EURScalp Ease MDL™ - Regrowth Treatment Companion - 100 mL

Dovaja potrebno vlago in olajša probleme z lasiščem, ki nastanejo zaradi uporabe topičnih -agresivnih sredstev za rast las drugih proizvajalcev ( Minoxidil.. ). Vsebuje rastni faktor.
Brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.


Pomiri kožo lasišča in blagodejno ohladi lasišče.Edino sredstvo, ki učinkovito odpravlja majhne izpuščaje, vnetja lasišča in intenzivno srbenje, ki se pogosto pojavijo zaradi uporabe Minoxidila ( Minoksidil-a).

Učinkovite setavine pomirijo vnetja in vrnejo življenje lasišču, ki je bilo poškododovano zaradi uporabe škodljivih substanc ( alkohol, propylen glycol ).

Visoke koncentracije hranljivih snovi, nežnega balzama in faktorjev rastnega hormona učinkovito odpravijo te probleme.

Cena z vključeno dostavo: 22,50 EURIntervention™
The Complete Anti-Hair Loss Supplement for Men / for Women

Specialna formula za preprečevanje izpadanja las – posebne sestavine za preprečevanje izpadanja las pri ženskah / moških.

Posebna zaščitena formula, ki učinkovito zavira izpadanje las in spodbuja rast novih.
Posebni formuli - ena za moške in druga za ženske - zagotavljata, da se raziskovalci zavedajo pomena različnega hormonalnega ustroja in povezave s problemom izpadanja las.

Cena z vključeno dostavo za 1 mesečno uporabo ( 60 kapsul ) : 62 EUR

Cena z vključeno dostavo za 3 mesečno uporabo ( 180 kapsul ) : 120 EUR

3 korak - Stimulacija rasti s pomočjo rastnih faktorjev in obnova prizadetih celic
Serum VEGF™ - Plant Derived Growth Factor Solution - 30 mL

Serum z visoko koncentracijo rastnega faktorja. Brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.
Aktivno zavira izpadanje las in vzpodbuja rast novih.
Patentirana tehnologija faktorjev rastnega hormona pridobljenega na naraven način vzpodbuja rast las in omogoča optimalno dovajanje kisika in hranilnih snovi lasnim koreninicam. Prav tako zavira procese izpadanja las.
Serum ne vsebuje alkohola, parabenov, škodljivih kemikalij ali pa sestavin, ki bi povzročale neželjene reakcije in je priporočljiv za vsakodnevno uporabo.

Cena z vključeno dostavo za 1 x 30 ml stekleničko: 45 EUR

Cena z vključeno dostavo za 3 x 30 ml stekleničkami: 110 EUR

Scalproller™
Titanium Microneedle Roller - posebno razvit roler za lasišča iz Titanija prevlečen z zlatom
. Dramatično ( 2 - 3 X ) poveča učinek topičnih preparatov ( Minoxidil-a... ).

Iglični stimulator lasišča - roler z iglicami iz plemenitega Titana poskrbi za učinkovito masažo lasišča ali pa učinkovito pomaga pri odstranjevanju brazgotin na lasišču, ki pogosto ostanejo po transplantacijah las. Omogoča tudi učinkovite rezultate najnovejše Platelet Rich Plasma ali PRP terapije in vzpodbuja rast novih las, saj se učinkovite sestavine ( Minoxidil .. rastni faktor, rastni hormoni ) lažje prebijejo skozi lasišče.

Pri nakupu se lahko odločate med Scalproller™-jem s 0.3 ali 0.5 mm mikroiglicami. 0.3 mm iglice priporočamo osebam s tanjšimi - ravnimi lasmi, 0.5 mm pa moškim ali ženskam ki imajo večji volumen las ( kodrasti, valoviti, bogati lasje ).

Cena z vključeno dostavo za 0.3 ali 0.5 mm Scalproller™: 55 EUR


Pri naročilu Vam priporočamo tudi nakup posebnega čistila Scalproller™ Sanitising Solution, ki poskrbi da je vaš iglični stimulator lasišča - roler vedno čist saj zagotavlja 100 % čistost.

Cena z vključeno dostavo za Scalproller™ Sanitising Solution: 18 EUR

V kolikor se odločite za nakup skupaj je cena za oba izdelka samo 70 EUR.
4 korak - prekritje golih področij in oblikovanje frizure
Nanofibres® - 30 seconds Hair Transplantation

Zamislite si, da vam ne bo več treba skrbeti za Vaše tanke lase - da bo Vaša glava zopet izgledala tako kot je pred izpadanjem las ?

Privoščite si ta občutek samozavesti .. polna glava las bo zopet nekaj kar boste imeli za samoumevno.

Mikroskopsko drobni delci keratina, ki se neopazno spojijo z vašimi lasmi in tvorijo videz perfektnih las ... in to samo v parih sekundah.

Nanofibres® je dobavljiv v 10-ih barvah, ki se brez umazanije neopazno oprimejo Vaših las - in ustvarijo popolni look.

Cena z vključeno dostavo za 30g Nanofibres®: 46 EUR
V kolikor se odločite za istočasni nakup 2-h izdelkov je cena 86 EUR ( brez stroškov posamične poštnine ).
Locking Mist Plus® - 100 mL


Zaščiti lase pred škodljivimi vplivi UV žarkov in obenem poskrbi za obstojnost nanosa Nanofibres® in Aquamatch™ na vaše lase.


Poskrbi za 100 % samozavest, saj veste da Vašim lasem ne morejo škoditi veter, dež, potenje ali pa skok v bazen.

Cena z vključeno dostavo: 20 EUR.
V kolikor se odločite za nakup 2-h izdelkov jih dobite za ceno 36 EUR.

Cena za istočasni nakup z 30g Nanofibres®: 60 EUR


Aquamatch™
Vodoodbojen nanos za zaščito golih področij lasišča pred nadležnimi pogledi

Enostaven nanos, diskretnost in obstojnost.

Skupaj z Nanofibres® zagotavljata perfekten look - izgled polne glave las - ne glede na to če ste imeli popreje vidne brazgotine na lasišču, širšo prečko ali pa gola področja brez las.

Cena z vključeno dostavo za 2 x 3.94g Aquamatch™: 30 EUR


Reklamacije in vračilo blaga

Potrošnik ima pravico v roku od 14 dni odstopiti od pogodbe sklenjene na daljavo - internetna prodaja ali prodaja blaga preko Pošte.

V primeru odstopa - reklamacije nakupa - podjetje vrne vsa prejeta plačila. Kot dokaz prejetega plačila služi račun. Stroške, ki bi lahko nastali pri predaji blaga prodajalec ne vrača saj se kupec sam odloči ali bo plačal blago po predračunu ali pa s plačilom ob prevzemu - kjer pa lahko nastanejo določeni stroški ki NISO povezani s prodajalcem, ki jih v tem primeru ne vrača.

Morebitne stroške, ki bi nastali pri predaji blaga ali pa pri vrnitvi blaga mora kriti kupec - potrošnik sam, saj na te stroške prodajalec nima vpliva.

Potrošnik ne more in ne sme v času od dneva nakupa do dneva reklamacije - odstopa od pogodbe - izdelek neovirano uporabljati saj ne gre za nakup na preizkušnjo.

Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com